Samsø byder på et smukt og frodigt landskab og en meget afvekslende natur, der indbyder til spændende oplevelser for hele familien.

De trafikale forhold, mange cykelstier og korte afstande gør det endvidere oplagt at udforske øen og naturen på cykel - tag en madpakke med og spis frokosten i det grønne eller gør et stop ved en af øens mange skønne spisesteder, hvor man gør en dyd ud af at basere menuen på øens lækre råvarer.

På din tur rundt på Samsø, møder du et stykke Danmark i miniformat - her er hav og strande, fjord med øer og holme, bakkelandskab med dybe dale, skov, hedelandskab og frugtbare landbrugsområder. Øens strande varierer fra børnevenlige med lavt vand til det lidt dybere. Der findes også strande og områder med særdeles gode fiskemuligheder. Overalt er vandet af super kvalitet og krystalklart, og øens lange kyststrækning gør, at du altid kan få en fredfyldt strandoplevelse.

Samsø byder endvidere på en perlerække af små hyggelige landsbyer rig på charme og historie. På Samsø finder du også masser af sjove og anderledes oplevelser for alle aldre - gå f.eks. på opdagelse i verdens største labyrint, besøg øens falkecenter, kom ned i gear med yoga, fisk krabber i Ballen havn, udforsk øens historie på Økomuseum Samsø eller få en golfoplevelse i særklasse på øens smukke sea side bane.

For mere information om øens natur og mange aktiviteter: Se www.visitsamsoe.dk eller kontakt Visit Samsø på tlf. 86 59 00 05.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

Habitat Collection A/S
Store Kongensgade 81C
1264 Copenhagen K
Denmark

Tel. 00 45 42 90 90 35

Mail: info@habitat.dk