Samsø Retreat

intro yoga golf artikel

 

I hovedhuset ved Ørnslund finder du Ørnslund ferieboligs nabo, Samsø Retreat - et sted for yoga, meditation, fordybelse og trækken sig tilbage.

Samsø Retreat drives af Anette Meldgaard og Thomas Cornell, der igennem otte år har afholdt unikke retreats på Samsø for både samsinger og øens mange gæster. I sæson 2018 slår Samsø Retreat dørene op til bl.a. et retreat med fokus på stilhed og glæde, et naturretreat og et retreat for stressramte. Du kan også leje lokalerne og afholde dit eget retreat.

På hovedhusets 1. sal finder du en elegant nyindrettet yoga- og meditationssal med lyse trægulve, synlige bjælker, udsigt til skoven og plads til bare at være. Overnatning sker i husets mange skønne og lyse værelser i forskellige størrelser, med bad og toilet tilknyttet. Alle værelser ligger i stueetage med udsigt til have, skov og marker.

Ved større grupper kan alle eller flere af Ørnslund Ferieboligs 12 sengepladser tilkøbes og indgå i det samlede retreat.

For mere info om Samsø Retreat: www.samsoeretreat.dk. Se også: www.yogamo.dk

 

Samsø Golfklub

Banens 18 huller er smukt placeret i øens frodige og varierede landskab, og mange af hullerne har en fantastisk udsigt over Kattegat, enkelte endda placeret direkte ved strandkanten.

Banens hul 8 er endvidere kåret til Danmarks smukkeste par 3-hul, og Peugeot Golf Guide har udpeget banen som en af Europas 1000 bedste og blandt Danmarks 14 bedste. Efter en god runde i de smukke omgivelser, er det oplagt at runde dagen af med snak og hygge på golfklubbens solrige terrasse. Der er også mulighed for en fælles og sjov familieoplevelse for alle aldre på golfklubbens 9-hullers pay and play bane. Udstyr kan lejes i klubben.

For mere information: Se www.samsoegolfklub.dk eller kontakt Samsø Golfklub på tlf. 86 59 22 18.

 

Kontakt os

Habitat Collection A/S
Store Kongensgade 81C
1264 Copenhagen K
Denmark

Tel. 00 45 42 90 90 35

Mail: info@habitat.dk